Lid Worden
Lid Worden

A-Eskwadraat is de studievereniging voor Natuurkunde en Wiskunde aan de Universiteit Utrecht. Als je een studie (bachelor of master) volgt aan een van deze hoofdrichtingen kun je lid worden. En dat wil je!

Lid worden heeft nogal wat voordelen:

Lidmaatschap kost € 12,50,- eenmalig, dus ongeacht hoe lang je studeert, voor bachelorstudenten en is gratis voor masterstudenten..

De meeste leden worden lid tijdens de introductieperiode bij het aanschaffen van hun boekenpakket. Ben je nog geen lid, dan kun je dat worden door even langs de boekverkoop te gaan, daar kan het ter plekke geregeld worden. Is deze gesloten, spreek dan een bestuurslid aan in de A-Eskwadraatkamer er recht tegenover. Lukt dat niet, neem dan even contact op met de secretaris van het bestuur.

Bij de secretaris kun je ook terecht als je nog vragen hebt. Hopelijk tot ziens!

A-Eskwadraat organiseert voor haar leden een breed scala aan activiteiten, van ontspannend tot studie-inhoudelijk. Ontspannend zijn bijvoorbeeld de borrel elke twee weken, sporttoernooien en zowel eigen feesten als feesten samen met andere verenigingen. Studiegerelateerde activiteiten zijn onder andere symposia, excursies en een studiereis, daarnaast houdt A-Eskwadraat ook een uitgebreide tentamenbank.

Meer info over de activiteiten van A-Eskwadraat vind je op de activiteitenpagina

Doordat we studieboeken in grotere aantallen inkopen, kunnen we onze leden een korting geven tot wel 20%. Omdat restanten de korting weer drukken, is het wel nodig om een boek van te voren bij ons te bestellen. Je kunt bestellen voor alle vakken die bij "onze" studies gegeven worden.

Meer info: BookWeb

BBG 269 is de kamer van A-Eskwadraat. Alle leden kunnen daar terecht voor allerhande faciliteiten. Het meest gebruikt is de colakoelkast, waar je voor een voordelige prijs Coca-Cola, Fanta enz. kunt kopen. Daarnaast is er gratis koffie en thee.

In de kamer kun je ook terecht om even pauze te nemen op een van de banken, de krant of een tijdschrift te lezen of een spelletje te spelen. De spellen zijn ook te leen voor gebruik elders in het gebouw.

Meer info: de A-Eskwadraatkamer

Leden kunnen inloggen op onze website om boeken te bestellen, maar er kan nog veel meer. Zo kun je adressen en foto's van studiegenoten opzoeken in onze ledendatabase en tweedehands boeken te koop aanbieden.

Uiteraard kun je opzoekbaarheid voor anderen blokkeren.

Meer info over de website vind je bij de Webcie

Ons verenigingsblad de Vakidioot verschijnt zes maal per jaar en is gevuld met studieinhoudelijke stukken alswel meer verstrooiende artikelen, rond een bepaald thema. Alle leden krijgen dit blad in principe gratis thuisgestuurd.

Ook sturen we elke week een mailing rond met een overzicht van de komende activiteiten.

Meer info: de Vakidiootredactie