Voor bedrijven
Voor bedrijven

Samenwerking met A–Eskwadraat

 

Naast studie-inhoudelijke en recreatieve activiteiten biedt A–Eskwadraat haar leden ook arbeidsmarktoriëntatie. Om de studenten een zo goed mogelijk beeld te geven van hun toekomst werken wij intensief samen met verscheidene bedrijven en instituten om inspirerende evenementen te organiseren. Verder gebruiken wij onze diverse media, bijvoorbeeld de website en ons vakblaadje, om naamsbekendheid te genereren voor onze partners. Er zijn veel manieren waarop wij uw bedrijf kunnen helpen om uw doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

Indien u op zoek bent naar manieren om onze studenten te bereiken, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij denken graag mee over manieren waarop wij elkaar kunnen helpen. Onze positie als grootste bèta-studievereniging van Nederland gecombineerd met bijna dertig jaar ervaring in de vorm van de Sponsorcommissie (SpoCie) geeft ons de middelen en mogelijkheid om een samenwerking voor uw bedrijf zeer rendabel te maken.

 

Hier volgt een kleine greep uit wat wij onze partners bieden.

 

  • Vier keer per jaar verschijnt ons periodiek, de Vakidioot. De oplage hiervan is ongeveer 1600 exemplaren. De Vakidioot wordt opgestuurd naar onze leden en donateurs. Het is mogelijk om een advertentie te plaatsen in het verenigingsblad. Een standaard advertentie is van A5 formaat, vult de hele pagina en is een vierkleurendruk.

 

  • Gedurende het hele jaar geven bedrijven lunchlezingen en workshops bij onze vereniging. In mei bereikt dit een hoogtepunt in de vorm van de "Mei Carrièremaand". Tijdens deze maand focust de hele vereniging zich op de arbeidsmarkt en alle plekken waar onze studenten na hun studie terecht kunnen komen. De Carrièremaand is bij uitstek de gelegenheid om een blijvende indruk te maken op onze studenten. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van afgelopen Carrièremaand. 

 

  • Jaarlijks vinden meerdere studie-inhoudelijke symposia en een studiereis plaats. Deze activiteiten kunnen gesponsord worden door het plaatsen van advertenties in de voor- en/of naverslagen, maar ook door bijvoorbeeld het leveren van sprekers of het aanwenden van contacten in het buitenland.

 

  • Op onze website staat een vacaturebank waar het mogelijk is om stageplaatsen en startersbanen aan te prijzen. Daarnaast zijn op de website verscheidene bedrijfsprofielen te vinden.

     

  • A–Eskwadraat is met 2000 leden een grote vereniging. Hierdoor hebben wij een groot en divers aanbod aan activiteiten voor onze leden. Veel hiervan zijn minder serieus dan bijvoorbeeld een lunchlezing, maar hiermee niet minder interessant voor bedrijven. Er kan gedacht worden aan een gala, sporttoernooien, excursies en borrels. A–Eskwadraat staat open voor "out of the box" evenementen en wij denken graag met u mee hoe we een unieke stempel op onze samenwerking kunnen zetten.

 

 

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met A–Eskwadraat of wilt u meer informatie? Neem dan vooral contact op met de SpoCie. Wij zijn te bereiken per:

E-mail[email protected]
Telefoon: 030 - 253 4499 
Post: A–Eskwadraat t.a.v. SpoCie BBG, Winthontlaan 30C, 3526KV Utrecht.