Contact
Contact
Route naar A–Eskwadraat vanaf Minnaert

Onder aan elke pagina vindt u de contactgegevens: 

Bezoekadres

Buys Ballot Gebouw
Kamer 2.69
Princetonplein 5
3584CC Utrecht

Postadres

A–Eskwadraat, BBG
Winthontlaan 30C
3526KV Utrecht


Mail: [email protected]
Telefoonnummer: 030 253 4499

Openingstijden: doordeweeks tussen 8:45 en 17:00. 

Overige contactgegevens


Soms kan het handig zijn om rechtstreeks met één van onze commissies contact op te nemen.

  • Website: Neem voor problemen met- of vragen over onze website contact op met de WebCie via [email protected].
  • Systeembeheer: Neem voor problemen met- of vragen over onze systemen contact op met de Sysop via [email protected]. Ook voor vragen over de beveiliging van ons netwerk kun je met de Sysop contact opnemen.

Auto

Het handigste is om Budapestlaan 6 in te vullen op het navigatiesysteem. U wordt dan geleid naar het Hans Freudenthalgebouw. Daar kunt u (betaald) parkeren. De kosten zijn gering. Loop dan naar de hoofdingang van het Koningsbergergebouw (het glazen gebouw). Hier kunt u naar binnen en gelijk de trap op lopen. Een lange rechte gang brengt u naar de deuren van het Buys Ballot Gebouw (BBG). Vervolgens kunt u het beste doorlopen tot iets voorbij de liften en de trap omhoog nemen. In kamer 2.69 vindt u de gezelligheidskamer van A–Eskwadraat, waar bijna altijd leden aanwezig zijn om u te woord te staan.

Zie de universitaire website voor een uitgebreidere routebeschrijving. Eenmaal op de Uithof kunt u de borden Princetonplein volgen. Parkeren kan bij het Hans Freudenthalgebouw of bij het Kruytgebouw (niet bij het BBG!).

Openbaar vervoer

Neem vanaf Utrecht CS tram 22 of bus 28 richting De Uithof en stap uit bij halte "Padualaan" resp. "Botanische Tuinen". Loop richting het Minnaertgebouw (het lage rode gebouw). Steek de straat over en loop langs het Minnaertgebouw. Loop rechtdoor totdat u aan uw linkerhand het Koningsbergergebouw ziet (het glazen gebouw). Hier kunt u bij de hoofdingang naar binnen en gelijk de trap op lopen. Een lange rechte gang brengt u naar de deuren van het Buys Ballot Gebouw (BBG). Vervolgens kunt u het beste doorlopen tot iets voorbij de liften en de trap omhoog nemen. In kamer 2.69 vindt u de gezelligheidskamer van A–Eskwadraat, waar bijna altijd leden aanwezig zijn om u te woord te staan.