Boeken bestellen
Boeken bestellen

Vanaf blok 4 in collegejaar 2022-2023 kun je je boeken bestellen bij WO4YOU. Ga naar wo4you.nl en selecteer de gewenste boekenlijst. Vink de boeken aan voor de vakken die je gaat volgen het komende blok. Let op: sommige boeken zijn door de docent aangegeven als verplicht en de boeken die dat niet zijn die zijn optioneel, die boeken zijn niet noodzakelijk om een vak te volgen maar kunnen je wel erg helpen. Ben je al lid, dan krijg je 20% korting op al je boeken. Ben je nog geen lid, dan kun je dat ook worden door een lidmaatschap van 27,50 euro te kopen om zo toch van de korting te kunnen genieten. Je kunt daarvoor langskomen bij de A–Eskwadraat kamer(Buys Ballotgebouw 2.69). Vervolgens kun je inloggen of een account aanmaken als je nog niet eerder hebt besteld. Het voordeel van een account aanmaken is dat je zo de status van je bestelling kunt zien. Hierna vul je je betaal- en adresgegevens in en betaal je online. Je boeken worden zo snel mogelijk verstuurd naar het door jou aangegeven adres.

Zo simpel is het! Met vragen, opmerkingen of klachten kun je altijd terecht bij de boekencommissaris([email protected]). We horen het graag als we dingen kunnen verbeteren!

Wil je boeken bestellen van verschillende boekenlijsten? Plaats dan meerdere bestellingen en neem daarna contact op met WO4YOU door te mailen naar [email protected] of te bellen naar het nummer 085 – 07 85 126.

Studeer je informatica of informatiekunde? Dan kun je precies hetzelfde proces volgen, alleen vul je vanaf nu bij studieverening "Sticky" in.