Bestuur 2023-2024
Bestuur 2023-2024

 

« Bestuur 2022-2023

78ste Bestuur (2023-2024)

Kan Geen Kwaad

 
Bram Janssen

Voorzitter

Vice-Boekencommissaris, BHV'er, Functionaris persoonsgegevens
Bram Janssen
Student Wiskunde

[email protected]

Andrea Wiendels

Secretaris

Vice-Commissaris Onderwijs, Verantwoordelijke experimenten, Social Media
Andrea Wiendels
Student Wiskunde

[email protected]

Anouk Verburg

Penningmeester

Vice-Commisaris Intern, EHBO'er, CFR
Anouk Verburg
Student Natuurkunde

[email protected]

 

Thimo-Louis de Leur

Commissaris Onderwijs

Vice-Commissaris Extern, EHBO'er, CFR
Thimo-Louis de Leur
Student Wiskunde

[email protected]

Simon Vos

Commissaris Intern

Vice-Secretaris, Promotie, Kelderbeheer
Simon Vos
Student TWIN

[email protected]

Isabel Spillebeen

Commissaris Extern

Vice-Voorzitter, ColaKas Commissaris, Busje verantwoordelijke 
Isabel Spillebeen
Student Natuurkunde

[email protected]

Vincent Vlug

Boekencommissaris

Vice-Penningmeester, ICT, Wall of Fame, BHV'er
Vincent Vlug
Student Wiskunde

[email protected]

 

Elke dag van 9:00 tot 17:00 is er een bestuurslid aanwezig in de gezelligheidskamer (BBG 269/270) of werkkamer (BBG 271). Na 17:00 kun je ons verder ook vinden rondom de kamers van A–Eskwadraat. Elektronische post kan naar [email protected], bellen kan naar 030-2534499. Iedere maandag hebben wij van 09:00 tot 11:00 een bestuursoverleg waar wij dus niet beschikbaar zijn.

Heb je op- of aanmerkingen over A–Eskwadraat of het bestuur die je niet direct aan het bestuur wil geven? Geef ze dan door aan onze Adviesraad! Je kan ze bereiken via email op [email protected] of kijk op de commissiepagina!

 

Over Bram


Bram Janssen

Hoihoi! Ik ben Bram en ik ben dit jaar de voorzitter van A–Eskwadraat. Veel mensen kennen de voorzitter van een vereniging als het “gezicht van de vereniging”. Dit is ook wel waar, daarom zul jij mij ook wel eens een speech zien geven of een diploma van mij krijgen. Mijn belangrijkste taken zijn echter zorgen dat het bestuur goed kan functioneren en het plannen en leiden van vergaderingen. Dit houdt in dat ik mijn medebestuurders ondersteun, zowel met hun taken als op persoonlijk vlak. Ik ben enorm fan van Formule 1 en ik praat ik daar, als een ware voorzitter, erg graag en vaak over. Verder ben ik altijd wel te storen voor een potje metro, the crew, codenames of een ander leuk spel dat we in de gezelligheidskamer hebben. Als je me dus ziet chillen in de kamer, stel dan lekker voor om een spelletje te doen of een puzzel te maken!
 

Over Andrea


Andrea WiendelsHeyhey! Ik ben Andrea en ik ben dit jaar de secretaris van A–Eskwadraat. Ik hou me dus veel bezig met administratieve zaken, zoals het notuleren van vergaderingen, e-mails en de ledenadministratie. Als je een nieuwe pasfoto instuurt, moet die dus eerst langs mij :) Daarnaast zorg ik ervoor dat het bestuur op de jusite tijd op de juiste plaats is, want ik hou ook de bestuursagenda bij. Verder beheer ik dit jaar de Instagram van A–Es, dus er is een grote kans dat ik tijdens een activiteit bij je langskom om te vragen of je het oké vindt om voor een foto te poseren. Buiten A–Es zit ik ook nog bij volleybalvereniging Van Slag, ben ik groot Azië fan (de cultuur, het eten, alles) en vind ik het vooral gezellig om met vrienden te chillen, borrelen of naar een festival te gaan. Ik ben altijd in voor een praatje, dus spreek me zeker aan als je me in de kamer ziet! :) 

Over Anouk


Anouk VerburgHoihoi, mijn naam is Anouk en ik ben dit jaar de penningmeester van onze mooie vereniging. Ik ben geboren en getogen in Den Haag en wordt dan ook erg gelukkig wanneer de règâhs gedraaid worden in de kamer. Ik moet wel bekennen dat na een jaar in Utrecht wonen en hier al twee jaar natuurkunde gestudeerd te hebben, ook déze stad mijn hartje heeft veroverd. 
Als penningmeester is het mijn taak om te zorgen dat commissies geld krijgen voor hun activiteiten en ik probeer de belastingdienst te vriend te houden met mijn geweldige boekhoud skills. Een van mijn favoriete “taken” is in de gezelligheidskamer chillen met leden, ik sta dan altijd open voor een spelletje (alles behalve bridge) of een praatje.

 

Over Thimo-Louis


Thimo-Louis de LeurHoihoi allemaal, ik ben Thimo-Louis - de meeste mensen spreken me trouwens alleen aan als Thimo - en ik zal het komende jaar de commissaris Onderwijs zijn van A–Es. Als Onderwijs ben ik veel bezig met - jaja daar komt ie hoor, geheel onverwachts - studiegerelateerde zaken zoals bijvoorbeeld gesprekken voeren met medewerkers van de universiteit en zaaltjes regelen tijdens de tentamenweken zodat jullie daar kunnen studeren onder het genot van gratis koffie, thee en koekjes. Hiernaast ben ik ook veel bezig met symposia organiseren dit jaar, dus als je deze ooit bezoekt kan je de vruchten van mijn harde werk in levende lijven aanschouwen. Buiten A–Es houd ik veel van zweedse puzzels maken, lezen, en (helaas net iets te dure) legosets in elkaar zetten. Ik zal vaak in de kamer te vinden zijn en ik houd ook zeker van een lekker drankje, dus spreek me vooral aan voor een gezellig praatje, leuk spelletje of om een mening te horen over de beste muziekstijlen!
 

 

Over Simon


Simon VosFawakka mede A–Eskwadrater (ja, dat is oprecht officieel de juiste benaming) of andere lezer! Ik ben Simon en ben dit collegejaar de commissaris intern van A–Eskwadraat. Dit betekent dat ik als contactpersoon fungeer voor alle commissies binnen onze vereniging, en hen help al hun activiteiten in goede banen te leiden, mocht dat nodig zijn. Ook ben ik verantwoordelijk voor het vullen van commissies, dus als jij graag bij een commissie wil, stap dan op mij af! Daarnaast hou ik me graag bezig met het uitvoeren van promo (volg A–Eskwadraat op Instagram, @aeskwadraat, en Facebook!), en zo ben ik ook beheerder van de promotelefoon (sla het nummer 06-22915920 op in je telefoon en stuur je naam via WhatsApp om promo te ontvangen van de aankomende activiteiten!). Verder ben ik enorm fan van lego, borrel ik graag en hou ik dusdanig erg van kaas dat mensen me al hebben proberen aan te sporen “Simon eet kaas” als officiële activiteit te organiseren…

Over Isabel


Isabel SpillebeenHoi hoi, Mijn naam is Isabel, ik ben 21 jaar en aankomend jaar zal ik de functie Commissaris Extern gaan vervullen in het bestuur. Dat houdt in dat ik samen met onze sponsorcommissie (SpoCie) de sponsoring voor de vereniging zal verzorgen. Daarbij hoort natuurlijk de AMO (arbeidsmarkt oriëntatie). We gaan ons aankomend jaar weer inzetten om jullie zo een goed mogelijk beeld te geven van de bedrijven waar jullie later terecht kunnen komen. Mocht je hier vragen over hebben, kan je altijd naar mij toe komen! Als extra taak ben ik ook verantwoordelijk voor de ColaKas in onze gezelligheidskamer, spreek mij dus vooral aan voor je favoriete drankje of snack. In mijn vrije tijd ben ik eigenlijk overal en nergens te vinden. Ik ben altijd in voor een avontuur of spontane (domme) ideeën. Daarnaast ben ik ook zeker niet vies van een drankje, kom mij dus vooral na 17:00 gezellig opzoeken in de kamer om lekker te borrelen!

Over Vincent


Vincent Vlug

Heyhey allemaal, Ik ben Vincent en ik ben komend jaar de boekencommissaris. Binnen de vereniging zorg ik voor alle dingen gerelateerd aan boeken en dictaten. Je zult me dus ook vaak genoeg zien bij het boekenhok. Ik hoop jullie hier ook vooral te zien voor een babbeltje met wat koekjes! Je kan ook gerust met alle vragen over boeken, dictaten of iets anders bij mij aankloppen. 
Daarnaast ben ik vaak in de kamer te vinden waar ik aan het schaken ben, het Dominion bord weer eens erbij pak of werk aan mijn cube-skills. Buiten de uni om geniet ik van hardlopen en heel veel films en series kijken. Vind je deze dingen ook interessant, laat het me weten! Ik hoop jullie allemaal terug te zien in de altijd gezellige kamer!

 

Gezelligheidskamer

DatumOpeningstijden
Maandag t/m Vrijdag9.00 uur tot 17.00 uur
 

Gezelligheidskamer – Tentamenweek

DatumOpeningstijden
Maandag11.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag10.00 uur tot 17.00 uur
 

Boekverkoop

DatumOpeningstijden
In de eerste week van een blok10.45 uur tot 14.15 uur
Maandag t/m Vrijdag12.30 uur tot 13.30 uur